assortiment vloeren
Soetens Vloeren icoon vloeren

Bekijk onze ruime collectie

Vloeren

Scroll verder of bekijk direct de mogelijkheden

PVC
pvc vloer

Duurzaam en slijtvast, zeer lange levensduur

Uitstekend te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling

In alle denkbare dessins en uitstralingen: hout, visgraat, tegel/betonlook

Waterbestendig

Voelt warm en comfortabel aan

Makkelijk in onderhoud

Geluiddempende eigenschappen, geen of zeer weinig contactgeluid.

Onze merken

Vinyl
Onze merken

Tapijt
tapijt vloeren

Tapijttegels

Een tapijttegel is vloerbedekking die wordt gebruikt als alternatief voor tapijt op een rol. Een tapijttegel is een vierkant met een afmeting van 50 x 50 centimeter. Tapijttegels worden vooral gebruikt in commerciële ruimtes, zoals kantoren, winkels en fitnesscentra. Maar ook voor woonhuizen is de tapijttegel geschikt.

 

Met tapijttegels zijn mooie patronen of kleurcombinaties te maken en krijgt een ruimte een persoonlijke touch. Denk aan de kleuren van je bedrijf. Je kunt er eindeloos mee combineren. De tapijttegels hoeven niet gelijmd of vastgespijkerd te worden. Als een tegel vies is is hij gemakkelijk vervangen en bij verhuizing neem je de tegels gewoon mee.

Karpetten/vloerkleden

Met een vloerkleed op maat zorg je voor afbakening en verbinding. Denk aan de zithoek waarin fauteuils, bijzettafeltjes, een bank, een salontafel staan. Allemaal losse onderdelen. Door er een karpet onder te leggen groepeer je het, zorg je voor eenheid en maak je de woonomgeving rustiger. Een karpet contrasteert mooi met bijvoorbeeld een harde vloer. Hard en zacht worden zo gecombineerd. Een vloerkleed zorgt voor een luxe uitstraling. Het is dus goed om na te denken over de juiste toepassing en de vorm.

 

Karpetten kunnen wij in elke vorm en formaat leveren. Een vierkant karpet is mooi in een ruimte die juist niet vierkant of rechthoekig is bijvoorbeeld. Het vloerkleed moet natuurlijk wel aansluiten bij de woonsfeer

Onze merken

Marmoleum / linoleum
Onze merken

Ondervloeren / egaliseren